Mijn missie is mensen bij elkaar brengen en de ander te laten ondekken wat zijn of haar krachten zijn en hoe ze deze kunnen inzetten! Dat doe ik door mijn kennis en kunde in te zetten binnen de entertainment en wellness industrie. 

Ik ben in 1985 geboren in Suriname, maar getogen in Rotterdam. Na het VWO afgerond te hebben, ben ik fysiotherapie gaan studeren. In mijn jonge jaren raakte ik super geïnspireerd door de moonwalk van Michael Jackson en daarna kwam ik al snel op de underground dansstijlen binnen de hiphop. Popping, locking en breakdance opende een heel nieuwe wereld voor mij waar ik me heel snel thuis ging voelen.

Na de studie richtte ik een massagepraktijk op en ging ik ook aan de slag als professioneel danser. Van danser ontwikkelde ik mij verder tot docent, choreograaf, theaterspeler en -maker. Ik begon ook evenementen te presenteren en groeide al snel uit tot de meest geboekte host binnen de hiphop danssector. Dit breidde zich ook uit naar feesten, festivals en events, paneldiscussies, monologen en content creating voor verschillende platforms binnen de urban sector.

Uiteindelijk richtte ik een stichting op “Stichting Connecting the Culture” met als doel om de urban sector een podium te bieden en verder te professionaliseren.

In de tussentijd ontwikkelde de praktijk “Jivan’s Massage” zich verder tot een bedrijf met meerdere masseurs dat tot 3 keer toe uitgeroepen is tot beste salon van Zuid-Holland.

Op deze manier begeef ik mij in veel verschillende werelden waarin de mens, kunst en cultuur centraal staan.

Mijn missie is mensen bij elkaar brengen en de ander te laten ondekken wat zijn of haar krachten zijn en hoe ze deze kunnen inzetten!

Contact

Voor vragen of boekingen graag mailen naar info@jivthechief.nl