Leer presenteren in 8 lessen!

Ben je er klaar voor?

Bedankt voor je interesse in de ‘Jiv the Chief Hosting cursus’. De cursus is in de laatste fase van ontwikkeling, de planning! Voor nu sturen wij je wat algemene informatie die jou inzicht geeft in wat je gaat leren.

De cursus wordt gegeven door, hoe kan het ook anders: Jiv!

Jiv the Chief is een presentator die zich de afgelopen 15 jaar heeft ontwikkeld als professioneel spreker op verschillende podia. Hij heeft een voorkeur voor culturele settings waarbij verbinding tussen mensen centraal staat. Zijn oprechte nieuwsgierigheid naar anderen heeft ervoor gezorgd dat hij zich verdiept heeft in verschillende gesprekstechnieken, waardoor hij het uitwisselen van informatie tot een kunst heeft verheven.

Jiv presenteert evenementen die uiteenlopen van talkshows/podcasts, festivals, panelgesprekken/discussies, culturele evenementen, gemeente bijeenkomsten, televisie optredens, etc. Bekijk hier de showreel om een idee te krijgen van Jiv in het werkveld:

In deze cursus ga je werken aan verschillende dingen. Centraal staat het spreken. Hoe verwoord jij jezelf op een zo duidelijk mogelijke manier terwijl je een boodschap overbrengt?

Het spreken gaan we in verschillende settings oefenen. Denk aan een podcast, een debat, een interview, autocue voor de camera, etc. Al deze settings vergen weer net wat andere skills. Aan het eind van de cursus heb je ervaring in het spreken voor grote groepen en sta je met veel meer zelfvertrouwen op de vloer.

In de cursus kan je de volgende thema’s verwachten die allemaal een onderdeel vormen van hosten:

  • Gronding
  • Onderzoek
  • Discussie leiden
  • Afstemmen
  • Intieme settings
  • Confronteren
  • Cues
  • Context

In acht bijeenkomsten leer je hoe jij op jouw manier het beste kan presenteren in een setting die het beste bij jou past. De bijeenkomsten hebben een rode lijn waarin er altijd gewerkt wordt aan de kunst van het spreken, en per bijeenkomst verschilt het in welke setting we werken. We werken uiteindelijk toe naar een examen waarin je getoetst wordt op je spreekvaardigheid. Als je dit voldoende afrondt, ontvang je een certificaat!

Contact

Voor vragen of boekingen graag mailen naar info@jivthechief.nl